Høstprogrammet

Høstprogrammet

Etter rolige sommeruker gleder vi oss alltid til høsten. Ved skolestart og i ukene som følger blir det som regel en økning i medlemmer som er «kommet i gang» etter sommerperioden.

Denne høsten blir spesiell – spesiell i den forstand at vi må forholde oss til bransjestandarden for treningssenter. Covid-19 situasjonen gjør at vi må fortsette med de anbefalte smitteverntiltakene.

Smitteverntiltakene reduserer vår kapasitet, dette gjelder alle gruppetimene, samt trening i styrkesal. Derfor trenger vi hjelp både fra våre medlemmer og våre ansatte. I høst- og vinterukene er det størst pågang på senteret. Vi ser at gruppetimene og apparatsalen blir godt besøkt og vi har dermed økt antall gruppetimer i uken. Dette er høstens ekstra timer:  

Mandager:         Formiddagsspinning 60                  12:15 – 13:15    

                            Kveldsspinning 60                            18:45 – 19:45

Tirsdager:          Formiddagsspinning 60                  12:15 – 13:15

Onsdager:           Surprise 60                                     17:15 – 18:15

Torsdager:          Formiddagsspinning 60                 12:15 – 13:15

Formiddagsspinning 60 er den samme timen som seniorspinning 60.

Onsdagstimen for foreldre/barn fra kl.11:00 – 11:45 inngår også i høstprogrammet. Vi har naturligvis konsultert smittevernlegen i Sauda kommune og følger instruksen som gjelder.

Det blir morgenspinning onsdager og fredager som tidligere. Dersom kapasiteten ikke er tilstrekkelig med disse to, vil vi vurdere morgenspinning også på mandager.

Utover høsten vil vi innimellom kjøre en fredags/lørdags-gruppetime.  

Viktig: Husk å alltid dra medlemskortet når du kommer på trening. For å sikre deg plass på gruppetimer kan dette forhåndsbookes på hjemmesiden vår, fom 3 dager før timen.  

Vi ønsker at det skal være trygt å trene hos oss. Husk derfor å følge hygienetiltakene. Vi vil være mer observante på smittevernstiltak og håper at du som medlem hjelper oss med dette.

Takk for ditt bidrag – det vil være til stor nytte!