Trening

Hva vi legger i ordet trening er forskjellig fra en person til en annen. En definisjon på trening er: «Planlagt, strukturert og repetitiv fysisk aktivitet over lengre tid, med et spesifikt ytre motiv, som for eksempel å forbedre eller opprettholde fysisk form, prestasjonsnivå eller helse” (Bouchard og Shepard 1993). Menneskekroppen er skapt for bevegelse, og fysisk aktivitet gjør godt for kropp og sjel. Mange har i dag en stillesittende hverdag, vi får ikke nok fysisk aktivitet på jobb og ved forflytning.

F&R TRENINGSSENTER er til for å hjelpe alle interesserte Saudabuer, hyttefolk i Sauda m.m. å holde aktivitetsnivået oppe, hver dag/uke året gjennom.

Det er mange gode grunner til å starte å trene, og mange gode grunner til å trene jevnlig. Trener du jevnlig bedrer du helsen din, minsker risikoen for hjerte-karsykdommer, styrker skjelettet, bedrer søvnkvaliteten, mestrer stress bedre, øker konsentrasjonsevnen og blir gladere for å nevne noe.
Det aller beste er å variere treningen! Implementer styrketrening, bevegelighetstrening, intervalltrening og langkjøring i treningsplanen din.

F&R har mye å tilby til både utrente, glade trimmere og meget aktive personer. Vi har styrkesal, spinningsal, mange ulike gruppetimer, slyngerom og personlig trening. Vi hjelper deg gjerne i gang, og kan sette opp individuelt treningsprogram til deg.

Å trene sammen i grupper øker mengden av feel-good endorfiner som normalt utskilles under aktivitet. Våre gruppetimer spenner fra «Høy puls»-timer som er hard kondisjonstrening i sal med enkle trinn, til «Bodybalance» og yogatimer som utfordrer deg når det gjelder bevegelighet, pust og avspenningsevne.

Bli med på gruppetrening og kjenn på den herlige treningsgleden!

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Sauda365

Facebook

Instagram

Epost


Nettside levert av ibooking.no