Gruppen kommer til å ha en målsetting om å komme i mål mellom 3.45 til 4 timer. Vi starter opp med utetrening ca 1.april. Onsdagene vil være fast treningsdag. Uten om en felles økt i uka,så blir det lagt opp til 2 felles langturer. Påmelding innen 1. mars. Ta kontakt med Gunn på telefon: 48022187 hvis du har noen spørsmål eller ønsker å melde deg på. Instruktører på gruppen vil være: Stig Birkeland, Paul Kåre Handeland, Rolf Tore Valskaar.


Artikler

Norge på langs

Bli med å sykle Norge på langs 😉👏🏽

Prisregulering

Vi må regulere litt på våre priser igjen. Årsaken til dette er at våre utgifter stort sett blir regulert opp hvert år og skal vi kunne utvikle treningssenter slik som vi ønsker, må vi også regulere våre priser.

Ny daglig leder

Vi er veldig fornøyd med å kunne informere om at Hulda Asgeirsdottir Birkeland er ansatt som daglig leder. Hulda tiltrer funksjonen 1. februar 2019 Hulda er utdannet fysioterapeut. Med Hulda styrker vi ytterligere ressursene våre og er sikre på at hun kommer til å bli nyttig for oss i tiden som kommer.

Da er "Norge på langs" kampanjen avsluttet.

18 sprekinger nådde målet innen tidsfristen. Irene Rossemyr var førstemann i mål Hun er den heldige vinner av Norrøna Bitihorn jakke fra Intersport Sauda.

Sommerkampanjen

Se stillingen i vår sommerkampanje!

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Sauda365

Facebook

Instagram

Epost


Nettside levert av ibooking.no